Produktkategorier

Om Oss
Vts kontor AB är ett etablerat företag och har som målsättning att bli Er lokala leverantör av kontorsmateriel och profilprodukter.

Vi vill ge Er den absoluta lösningen för Era kontorsinköp. Slipp all kö och stress och handla på vårt Internetvaruhus, här hittar ni allt som Ni behöver till Ert kontor. Vi har under en längre tid lyssnat till våra kunders behov och nu kan vi erbjuda över 12.000 artiklar till privatkunder, företag och organisationer.

Här kan Ni spara både tid och pengar Genom att e-handla hos oss så slipper ni ge Er ut att leta produkter som just Ni behöver. Beställningar levereras fraktfritt inom Sverige vid köp över 1500:- kr exkl. moms, med undantag av ej lagerlagda produkter då verklig fraktkostnad debiteras. Vid ordervärde under 1500:- kr exkl. moms debiteras frakt med 150:- kr. Leveranstiden är normalt inom 1 dygn för lagerförda varor. Köparen har ansvaret för att leverans- och faktureringsuppgifter meddelas Vts kontor vid förändringar.

Butiken 
Öppet dygnet runt året om
 
Kvalitet och service
Produkterna håller högsta kvalité och många är miljömärkta, de symboler som används i katalogerna är
  • Svanen, det officiella nordiska märket som i Sverige sköts av SIS miljömärkning
  • Falken som är naturskyddsföreningens miljömärkning – Bra Miljöval
  • Lövet som används inom vissa produktområden där kriterierna saknas för tredjepartsgjord miljömärkning
Profil och Företag
Vi kan även hjälpa Er med att renodla Ert varumärke och företag. Vi ordnar tryck på det mesta; kuvert, visitkort, block, pärmar, kalendrar, pennor, packtejp, stämplar mm . Välj en produkt ur sortimentet eller skapa och designa en egen unik produkt – ingenting är omöjligt!